CHINA SERVICE CATERING

CHINA SERVICE CATERING China is closer than you think!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1428 beoordelingen
6 mrt 2020 om 9:55 De babi pangang was super pikant!!
2 mrt 2020 om 19:47 Op tijd geleverd en het was meer dan goed.
29 feb 2020 om 22:03 Superlekker!
27 feb 2020 om 22:07 Eten was in orde, maar zoals gewoonlijk weer veel te laat (45min), daar morgen ze wel iets aan doen want dit is altijd zo.
24 feb 2020 om 22:23 Ik heb om 17u55 een bestelling gemaakt voor 20u10... Jammer genoeg kwam deze ook te laat, pas om 20u35 ontvangen, heel jammer want ik vind het eten altijd zo lekker maar aan de levering moet echt gewerkt worden! Succes stap per stap!
24 feb 2020 om 21:29 Enorm lekker én warm. Zoals altijd, aanrader!
24 feb 2020 om 9:15 We hebben niet 90 maar 3 uur mogen wachten op onze bestelling, ongehoord en absoluut NIET voor herhaling vatbaar
23 feb 2020 om 20:34 als je met take away besteld moet je veel langer wachten op je eten!1 uur is wel wat overdreven vind ik
23 feb 2020 om 20:04 We hebben het nog niet mogen ontvangen niettegenstaande dat er melding is van het zogenaamde levering.
23 feb 2020 om 15:14 Super
23 feb 2020 om 11:01 Had besteld om 17.15 uur Eten kwam pas om 20.00 Bijna drie uur later!!! Tweede keer besteld, tweede keer slechte ervaring. Nooit meer!
20 feb 2020 om 14:54 ETEN HEEL LEKKER, NOG HEEL WARM DUS. DE BEZORGING WAS 50MIN TE LAAT.